Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

Cégünk hisz a víz tudatos fogyasztásában és hogy termékeinkkel hozzájárulhatunk az emberek életminőségének javulásához. Ehhez olyan italkínálatot hoztunk létre, ami kihozza a vízből a maximumot, így bennünket, fogyasztókat is boldogabb, egészségesebb emberré tehet.

Ezért a szervezet hidratálását, lúgosítását és rendszeres vitaminellátását szem előtt tartva jött létre az Aqvital természetes ásványvízek családja, az Aqvion ionizált pH 9,3 lúgos vízünk és az Aqvitamin vitaminvizeink.

Történetünk:

Cégünk családi vállalkozásként kezdte működését még 1990-ben, azóta több iparágban is folytattunk kereskedelmi tevékenységet. Idővel középvállalkozássá növekedtünk, így több telephellyel is működünk. A most életre hívott Aqvital kút az egyik, korábban raktározásra használt telepünkön található. Miután a kút vízét bevizsgáltatva kiderült, hogy az ásványianyag összetétele tökéletesen megfelel a követelményeknek, és kiváló arányban tartalmazza a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat, hamar megszületett az elképzelés: bővítsük tevékenységi körünket ásványvíz palackozásával.

2012-ben Európai Úniós támogatást nyertünk egy Innovációs Pályázat keretében, így megvalósíthattuk terveinket és 4 évvel később, 2016. tavaszától megkezdtük a palakozást. Az anyagi támogatásnak és a beruházó partnereinknek köszönhetően az ásványvíz palackozó üzem felszereltsége a legkorszerűbb technológiákat ötvözi, és felkészült szakértő gárda irányítása alatt folyik a termelés.

A tudatosság nem csak a termékek minőségében, de a gyártási folyamatokban is visszaköszön; a vízet környezetkímélő PET palackokba töltjük, minőségi csomagolást alkalmazva, valamint magas munkabiztonsági követelményeket vezettünk be.

Hosszútávú célunk, hogy évről évre növeljük kapacitásukat, és minél szélesebb termékkörrel tudjuk kiszolgálni a fogyasztói igényeket, mind a lúgos vízválaszték és a vitaminvizek tekintetében is.

 

Engedélyek:

Vízvizsgálati jegyzőkönyv (Magyar)

NÉBIH igazolás(Magyar) 

Vízjogi üzemeltetési engedély (Magyar)

 

Vízvizsgálati jegyzőkönyv (Angol)

NÉBIH igazolás(Angol) 

Vízjogi üzemeltetési engedély (Angol)